Een professionele en goed werkende WordPress website

WordPress is een extreem krachtige tool om professionele websites in te ontwikkelen. Wij kennen WordPress als onze broekzak en gebruiken WordPress i.c.m. andere software om de beste websites te realiseren.

Geen beperkingen

Er zijn geen beperkingen op het gebied van afbeeldingen en pagina's. Dit is wel zo prettig wanneer je website groeit.

Cloud Hosting

Onze websites worden allemaal gehost in de Cloud. Hierdoor zijn de websites veilig en razendsnel.

Beheer en onderhoud

Maak je nooit meer zorgen om onderhoud, updates en beheer. Zo kun jij je rustig op je bedrijf focussen.

Wat wil je nog meer weten?

Wij begrijpen het dat je nog meer vragen hebt. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Hoe zit het met de veiligheid van de website?

Wij bieden in ons hostingpakket de modernste beveiligingsoplossing aan voor de juiste veiligheid. Zo krijg je altijd een slotje op je website (SSL/TLS certificaat) en daarnaast bieden we firewalls op verschillende niveaus. Ook houden wij continu de veiligheid van jouw website in de gaten voor ongewenste indringers.

Hoe zit het met de vindbaarheid in Google?

Performance heeft grote invloed op de conversie en vindbaarheid. Daarom kijken we constant technisch naar hoe we jouw website sneller kunnen krijgen. Ook hier zullen we ideeën voor opperen. Hierin zijn we uniek.

Geschikt voor elk type apparaat?

We ontwerpen verschillende varianten van webpagina’s voor mobiele schermen, tablet schermen en desktop schermen. De verschillende varianten worden toegevoegd aan de website middels CSS of Javascript code. Kortom, responsive front-end is in deze tijd – waarin we verschillende formaten schermen gebruiken- onmisbaar geworden.

Heb ik jullie nodig als ik zelf nieuwe pagina’s of elementen wil toevoegen?

Kort gezegd, nee. Op onze websites is het heel gemakkelijk om zelf webpagina’s te realiseren, aan te passen en te verwijderen. Dit wordt na oplevering van het project aan je uitgelegd. Ondervind je daarna nog moeilijkheden, dan staan onze webdevelopers uiteraard voor je klaar.