Wat wil je nog meer weten?

Wij begrijpen het dat je nog meer vragen hebt. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Ik heb al een website, moet ik dan opnieuw beginnen?

Nee. Maak je gebruik van WordPress? Dan kunnen we jouw blogs, categorieën, auteurs en en reacties importeren in Vuovo. We kunnen je adviseren bij het overzetten van andere content naar Vuovo. We zorgen er daarnaast altijd voor dat we de verhuizing van je website netjes doorgeven aan Google zodat je je posities in de zoekresultaten behoud.

Hoe zit het met de veiligheid van de website?

Wij bieden in ons hostingpakket de modernste beveiligingsoplossing aan voor de juiste veiligheid. Zo krijg je altijd een slotje op je website (SSL/TLS certificaat) en daarnaast bieden we firewalls op verschillende niveaus. Ook houden wij continu de veiligheid van jouw website in de gaten voor ongewenste indringers.

Hoe zit het met de vindbaarheid in Google?

Performance heeft grote invloed op de conversie en vindbaarheid. Daarom kijken we constant technisch naar hoe we jouw website sneller kunnen krijgen. Ook hier zullen we ideeën voor opperen. Hierin zijn we uniek.

Geschikt voor elk type apparaat?

We ontwerpen verschillende varianten van webpagina’s voor mobiele schermen, tablet schermen en desktop schermen. De verschillende varianten worden toegevoegd aan de website middels CSS of Javascript code. Kortom, responsive front-end is in deze tijd – waarin we verschillende formaten schermen gebruiken- onmisbaar geworden.

Heb ik jullie nodig als ik zelf nieuwe pagina’s of elementen wil toevoegen?

Kort gezegd, nee. Op onze websites is het heel gemakkelijk om zelf webpagina’s te realiseren, aan te passen en te verwijderen. Dit wordt na oplevering van het project aan je uitgelegd. Ondervind je daarna nog moeilijkheden, dan staan onze webdevelopers uiteraard voor je klaar.

Hoe belangrijk is onderhoud voor een kleine website?

Als je wilt dat de website goed functioneert, snel blijft en niet verouderd, dan is onderhoud een essentieel onderdeel. Alleen middels onderhoud zorg je ervoor dat de website naar behoren werkt, ook over een aantal jaar.

Wanneer moet ik betalen voor aanpassingen na een update ronde?

Nooit. Dit zit namelijk al inbegrepen in ons maandelijks tarief. Dit is een van de voordelen van een website bij Vuovo. Het uitvoeren van updates binnen WordPress is nou eenmaal nodig, maar biedt niet altijd de garantie dat alles na afloop goed werkt. Veel website aanbieders maken het weer werkend aan de hand van een inschatting van de benodigde uren. Daar hoef je je bij Vuovo geen zorgen over te maken, want wij testen uitgebreid of alles naar behoren functioneert.

Kan ik veel werk verwachten na een update ronde?

Wij proberen na een update ronde zoveel mogelijk te controleren, zodat alles nog goed werkt. Wij vragen ook jou om na een update je website te controleren. Je kan dus verwachten dat je de content van enkele pagina’s en functionaliteiten zoals een formulieren goed moet controleren. Dit neemt in de meeste gevallen maximaal een uur in beslag.