Een up-to-date website door regelmatig onderhoud

Wij houden je website in top conditie door regelmatig onderhoud. Je kunt het letterlijk vergelijken met je eigen conditie. Des te vaker je sport, des te beter je conditie zal worden. Dit geld ook voor je website.

WordPress websites

Wij ontwikkelen onze websites met WordPress. Dit is naar onze mening de meest stabiele en robuuste CMS-systeem.

Cloud Hosting

Onze websites worden allemaal gehost in de Cloud. Hierdoor zijn de websites veilig en razendsnel.

Beheer en onderhoud

Maak je nooit meer zorgen om onderhoud, updates en beheer. Zo kun jij je rustig op je bedrijf focussen.

Wat wil je nog meer weten?

Wij begrijpen het dat je nog meer vragen hebt. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

Hoe belangrijk is onderhoud voor een kleine website?

Als je wilt dat de website goed functioneert, snel blijft en niet verouderd, dan is onderhoud een essentieel onderdeel. Alleen middels onderhoud zorg je ervoor dat de website naar behoren werkt, ook over een aantal jaar.

Wanneer moet ik betalen voor aanpassingen na een update ronde?

Nooit. Dit zit namelijk al inbegrepen in ons maandelijks tarief. Dit is een van de voordelen van een website bij Vuovo. Het uitvoeren van updates binnen WordPress is nou eenmaal nodig, maar biedt niet altijd de garantie dat alles na afloop goed werkt. Veel website aanbieders maken het weer werkend aan de hand van een inschatting van de benodigde uren. Daar hoef je je bij Vuovo geen zorgen over te maken, want wij testen uitgebreid of alles naar behoren functioneert.

Kan ik veel werk verwachten na een update ronde?

Wij proberen na een update ronde zoveel mogelijk te controleren, zodat alles nog goed werkt. Wij vragen ook jou om na een update je website te controleren. Je kan dus verwachten dat je de content van enkele pagina’s en functionaliteiten zoals een formulieren goed moet controleren. Dit neemt in de meeste gevallen maximaal een uur in beslag.