Hoera! Ik heb je aanmelding ontvangen

Ik vind het echt super gaaf dat ik binnenkort samen met jou een te gekke website ga maken.

Kan je niet wachten om te beginnen? Ik heb alvast een training voor je klaar staan die je kunt doornemen. Mijn advies is om dit ook echt te doen, want dan zul tijdens de website training merken dat je veel sneller dingen oppakt dan mensen die dit niet hebben gedaan.

Handig om te weten

Tijdens de website training is het handig om een aantal dingen mee te nemen. Sommige dingen zijn zelfs essentieel, want al heb je geen laptop of computer tot je beschikking dan kan je helaas niet deelnemen.

Ik heb geen extra laptops tot mijn beschikking waarvan je gebruik zou kunnen maken. Wie weet in de toekomst, maar voorlopig heb ik dat nog niet.

Mogelijk vraag je je af wat je allemaal moet meenemen. Daarom heb ik een handig meeneem lijstje gemaakt.

Meeneem lijstje

  • Laptop + oplader
  • Pen en papier
  • Goed humeur 😃

Ik heb er super veel zin in en kijk uit naar je komst. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, zou jij dit dan zo snel mogelijk aan mij willen doorgeven? Dan kan ik iemand anders blij maken met een plek voor de website training!

Groet,

Joris